Leo Vegas Sport

Leo Vegas har varit en av de största aktörerna inom casinovärlden sedan 2012 och tog 2016 även sportsbettingvärlden med storm. Deras mobila spelplattform har gett dem prestigefyllda utmärkelser, som Årets mobiloperatör på EGR Nordic Awards och “Best Innovation in Mobile and Tablet”. De är en svensk bookmaker, har sitt huvudkontor i Stockholm och ett operativt kontor på Malta och de är också börsnoterade på New Yorks Nasdaq. Leo Vegas bookmaker är registrerad hos MGA och UKGC, och har även lokala licenser i Danmark, Sverige och Italien. Bookmakerns plattform är skapad av den ledande sportbookleverantören för webbplatser, Kambi, som också utvecklade Unibets och 888bets sportsbooks.

Sportsbetting

När det gäller Leo Vegas Sportsodds, har vi rankat dem mycket högt och med goda skäl. Gör dig redo för en konkurrenskraftig genomsnittlig utbetalning på 95%+ på fotboll, basket, tennis och golf, medan Premier League-entusiaster kommer att få en massiv 96%+, när det gäller händelser på aktuella matchdagar. Priserna för nästa matchdag erbjuds ungefär två veckor tidigare. För satsningar före match eller lopp erbjudes 35+ sporter, bland dem trav och WWE-brottning, och tusentals händelser på en daglig basis. Ett stort antal alternativa marknader, över 110, finns för varje enskild fotbollsmatch, bland annat målskytt, kort och hörn-satsningar. Leo Vegas sportsbook utmärker sig också tack vare det stora utbudet av underhållningssatsningar (prisutmärkelser, TV-program, filmer) för dig som gillar att satsa på annat än bara sport. Du kan välja mellan 3 typer av odds; Decimaler, bråkdelar och amerikansk.

Även om Leo Vegas livebettingsektion är lite förenklat upplagd, kommer den att belöna dig med 15 000 olika livehändelser per månad, från fotboll till hockey och från tennis till badminton. Den genomsnittliga utbetalningen är 95% och livestreaming (tillgängligheten av livestreaming är beroende på vilket land du bor i) erbjuds på utvalda evenemang. Cash out-tjänsten som nästan alltid är tillgänglig är ett stort plus. Vi hade förväntat oss ett bredare utbud av marknader vid varje evenemang, istället för genomsnittet av över 40 extra satsningar.

Leo Vegas mobiltjänst är utmärkt. När allt kommer omkring anses de vara en mobilfokuserad bookmaker. Förutom en väl optimerad mobilvänlig webbplats, erbjuder de appar för smartphones och surfplattor med både Android och iOS som operativsystem. Båda fungerar bra, är blixtsnabba, och i både apparna och på Leo Vegas mobila webbplats kan du göra dina insatser på bara fyra klick.

Vanliga Frågor

Q: Är uttag gratis oavsett betalningssystemet jag använder?

Ja, uttag är gratis oavsett betalningssystemet du har valt. Den enda anledningen till att avgifter kan tillämpas är att göra tre eller flera uttag inom 30 dagar. Detta kommer att medföra en administrationsavgift på 30 kr.

Q: Kan jag sätta in pengar i svenska kronor på Leo Vegas?

Du kan skapa ditt konto som vanligt och välja svenska kronor som valuta, ja.

Q: Är kundsupport tillgängligt dygnet runt?

Ja, kundsupport är tillgänglig dygnet runt, alla dagar, och du kan ta kontakt med dem via e-postadressen support@leovegas.com, genom chatt, eller så kan du ringa dem.

Q: Hur mycket är det maximalt tillåtna uttaget?

Det beror på vilken betalningsmetod du använder och det kan gå så högt som upp till 80 000 kr. Om du är en VIP-medlem, är dessa maxbelopp helt annorlunda. De kan gå från 1 till 3 miljoner kronor per månad, beroende på sport och VIP-status.

Q: Vilka är de högsta vinsterna?

Dina vinster kan inte överstiga 1 000 000 kronor, men detta beror också på sporten.

Q: Hur lång tid tar uttag från Leo Vegas?

Det beror på betalningsmetoden, men minst 3 dagar behövs för att uttagsprocessen ska kunna slutföras.

Q: Vad är Leo Vegas lägsta uttag?

Minsta uttagsbelopp är 200 kr.

Q: På vilka språk finns Leo Vegas livechatt tillgänglig?

Spelarna kan kontakta kundsupporten med hjälp av tyska, engelska, finska, svenska, norska eller italienska.

LeoVegas

Leovegas Sport får betyget 5.

Editor's Rating:
5

Leave a Reply