888Sport

888sports moderbolag, Cassava Enterprises, är licensierat och reglerat i Gibraltar. Varje europeisk verksamhet för 888Sport har sitt säte i Gibraltar och innehar licenser för de länder som det är verksamt i. I Storbritannien är 88Sport licensierat och registrerat av UK Gambling Commission, och i Irland är det licensierat och reglerat av Irish Revenue Commissioners, och i Sverige är det självklart Spelinspektionen som gäller. I varje annan EU-medlemsstat som 888Sport är verksamt i, med undantag av de övriga som regleras under en lokal licens, är företaget licensierat och reglerat i Malta, under företaget Virtual Digital Services Limited. Att ett spelbolag är licensierat innebär inte bara att de lagligen kan verka på en marknad, utan också att de fått godkänt i hårda tester och att de garanterat är säkra att spela med. Här är du, din information och dina pengar i trygga händer.

888Sport erbjuder spelmarknader på över 40 olika sporter, med över 300 marknader per match som erbjuds på alla de största händelserna på sportkalendern. 888Sport erbjuder också en mängd kampanjer till kunder, inklusive en välkomstbonus som erbjuder nya kunder möjligheten att få upp till 300 kr i gratis satsningstokens. En annan spännande egenskap hos 888Sports Sportsbook är de Förbättrade Odds-kampanjer som de erbjuder på de största fotbollsmatcherna.

Design

Webbplatsen 888sport är känd för sin signaturfärg i orange som i kombination med de ljusare grå tonerna på webbplatsens hemsida skapar ett ganska tilltalande utseende. Möjligheten att registrera sig som medlem är tydligt synlig längst upp på webbplatsen, eftersom “gå med nu” – knappen är markerad i grönt och tydligt markerad. Som sådan är webbplatsen lätt att navigera för nya kunder som besöker webbplatsen för första gången.

Bannern högst upp på webbplatsens hemsida annonserar alla de mest intressanta fotbollsoddsen som erbjuds vid tidpunkten för ditt besök. Undertill kan du hitta alla kampanjer och bonusar som erbjuds på webbplatsen som visas i en karusell, liksom dagens mest populära bettingevent. En annan funktion på hemsidan som erbjuds av 888Sport är ett “Rekommenderas för dig”-avsnitt, vilket är en fin touch för medlemmar som regelbundet satsar med webbplatsen.

Mobilcasino

Har du inte tillgång till en dator, men behöver du göra en satsning innan kick-off? Inga problem eftersom du med 888Sport-appen kan ta alla fördelar med ditt kundkonto med dig på språng. Var du än är, när du än vill (så länge du är ansluten till internet), kan du lägga dina insatser med 888Sport på din telefon, med 888Sport-appen – tillgänglig för Android och iOS-enheter.

Sportsbetting

888Sport har många sportspelsalternativ, och som sådan kommer du att kunna hitta massor av bettingalternativ dygnet runt, när du än vill göra din satsning. De mest efterlängtade sporttävlingarna från hela världen kommer att finnas tillgängliga för dig att satsa på.

Satsa på Fotboll

Fotboll har blivit en av de mest populära sporterna bland spelare under de senaste åren, med en rad globala tävlingar nu tillgängliga att satsa på när som helst på dagen. Du kan satsa på alla de bästa ligorna från hela världen, från Premier League, till Bundesliga, och Argentinska Primera A.

888Sport erbjuder också Ante Post-insatsalternativ – satsningar som görs på evenemang som inte kommer att inträffa på ett bra tag. Du kan till exempel satsa på din förutspådda vinnare av fotbolls-VM, även om det inte kommer att ske förrän 2022.

Livebetting

Onlinespelsindustrin har sett en så stor expansion under de senaste åren att det sätt på vilket vi satsar på sport också har förändrats. Även om du fortfarande kan göra traditionella satsningar före matchstart med bookmakers online, kan du nu också satsa på matcher som redan är igång. Dessa insatsalternativ utgör en stor del av 888sports hemsida, du kan inte missa dem.

Anledningen till att Livebetting har sett en sådan ökning i popularitet de senaste åren beror till stor del på känslan av spänning det tillför till sportsbetting. Med livebetting ändras oddsen som erbjuds på en match ständigt i enlighet med de händelser som uppstår under spelets gång.

Hur du registrerar dig

För att dra nytta av alla fördelar med vadslagning med 888Sport är det först nödvändigt att registrera ett spelarkonto hos webbplatsen. Detta är en enkel och okomplicerad process, som du kan börja genom att klicka på den gröna “gå med nu”-knappen i det övre högra hörnet på webbplatsens hemsida.

När du klickar på den här ikonen kommer du att riktas till webbplatsens registreringsformulär, där du kommer att bli ombedd att fylla i din personliga information om ditt nya kundkonto. Några av de uppgifter som du kommer att bli ombedd att lämna kommer att omfatta: ditt för- och efternamn, ditt land och adress, din e-postadress, ditt födelsedatum och ditt kön. Du kommer också att bli ombedd att skapa ett användarnamn och lösenord för webbplatsen.

888sport

888sport får 5 stjärnor av 5 möjliga

Editor's Rating:
5

Leave a Reply