Spela på eSports i Sverige

Medan vi har vant oss vid att satsa på mer fysiska sporter som fotboll och hockey, finns det en ny utmanare på scenen som har tagit världen med storm: eSports-betting. Istället för att spela på ett öppet fält, kämpar konkurrenterna här för överlägsenhet på ett digitalt slagfält, där timing, skicklighet och beslut på en hundradels sekund kan göra stor skillnad för alla som spelar.

LOL betting, CS:GO betting och Dota 2 betting leder för närvarande världen av eSports, och vi har sett en större tillväxt i denna bransch under de senaste åren än de flesta andra sporter. Inte bara är de otroligt underhållande att spela, men vi har också en chans att se på och se hur professionella spelare presterar i ett spel. Kanske kan du också snappa upp några tips på hur du spelar själva spelet också. Att satsa på eSports har aldrig varit enklare, och medan det en gång var baserat mer i en nischgemenskap, har spel som Dota 2 tagit eSports in i allmänhetens blickfång, vilket gör dem större än någonsin.

Med kraften av Internet till hands, är eSports-betting nu möjligt när som helst på året, och tack vare de många turneringar som händer årligen, finns det aldrig ett behov av att vänta på ett nytt spel ska starta innan du kan börja satsa.

Att hitta bra eSports-bettingsajter behöver inte vara ett problem längre, eftersom det finns dussintals att välja mellan, och var och en erbjuder sina spelare något annorlunda. Dessa webbplatser täcker inte bara en rad olika spel och mästerskap, utan de gör det också i realtid, vilket innebär att spelare har chansen att titta på spelen och sina satsningar live. De flesta eSports-bettingsajter stöder Dota 2 betting, vilket gör detta till ett av de bästa spelen för nybörjare att komma igång med.

Vanliga Frågor

Vad är eSports-betting?

Du kan nu göra satsningar för riktiga pengar på konkurrenskraftiga videospelsturneringar dagligen ungefär som du har kunnat satsa på hästar online.

Hur Stort Är eSports-betting?

ESports-bettingindustrin håller på att explodera under 2019 med över 120 miljarder kronor som förväntas satsas internationellt och det gör det till ett bra tillfälle att bli en del av utvecklingen.

Vilka eSports-satsningar kan jag lägga?

Just nu gör spelare eSports-satsningar på Dota 2, CSGO, Overwatch & Starcraft bland annat & vinner stort.

Är eSports-betting lagligt?

Under förutsättning att du är myndig är eSports-betting 100% lagligt hos våra partners som alla erbjuder bra välkomstbonusar.

Dota 2 är för närvarande de regerande mästarna när det gäller eSports, och tack vare en entusiastisk grupp av fans och vinster värda miljontals kronor varje år har Dota 2 sett massiv framgång. Efter det kommer League of Legends, som har den största mängden spelare i världen, men har inte riktigt lyckats nå Dota 2:s nivå när det gäller vinster och turneringar. För FPS-genren är Counter-Strike: Globale Offensive spelet att hålla ett öga på, men Call of Duty ligger inte långt efter, och båda utgör spännande eSports-upplevelser.

ESports-satsningar

Det finns många likheter mellan eSports och normal sportsbetting, så mycket så att många av insatserna förblir desamma. Vinstsatsningen är den mest populära formen, där en spelare satsar en viss summa pengar på ett visst lag av spelare som vinner ett spel eller mästerskap. Det finns också mer komplexa satsningar, såsom ackumulativa satsningar eller så kallad point spread betting, som alla är olika på sitt eget sätt, och de är alla perfekta för olika nivåer av spelarerfarenhet.

Oddsen fungerar ungefär på samma sätt som vanlig satsning även med eSports, och du kan förvänta dig att hitta handikapp, favoriter och underdogs, beroende på vilket spel du satsar på och vilka lag som spelar. Sammantaget är eSports nytt, roligt och oändligt underhållande att satsa på, och ett populärt val bland både nya och erfarna spelare.

Spela på eSports i Sverige

Medan vi har vant oss vid att satsa på mer fysiska sporter som fotboll och hockey, finns det en ny utmanare på scenen som har tagit världen med storm: eSpo

Editor's Rating:
4

Leave a Reply